Compania de construcții EREN s-a alăturat dezvoltării primei suburbii complete, sustenabile, din România – 11 aprilie 2022

Autor 11 aprilie, 2022aprilie 25th, 2023

EREN, un grup de companii cu vastă experiență în domeniul construcțiilor și un portofoliu consistent format din proiecte rezidențiale, comerciale sau industriale și de energie verde de mari dimensiuni, va demara construcțiile la începutul lunii mai.


„Împreună cu BRITT Structures și MELSAM Construction, avem acum trei antreprenori generali, care vor construi primele 310 de case și 60 de apartamente.”, a declarat Alex Skouras, Managing Partner al Alesonor

Primele case au fost ridicate și compania Britt Structures avansează lucrările, iar compania MELSAM Construction a început organizarea de șantier pentru a demara lucrările în cea de-a doua parte a acestei luni.

Suburbia Amber Forest oferă peste 20 de tipuri de vile începând cu 2 dormitoare și, de asemenea, 14 tipuri de apartamente începând cu 2 camere, în clădiri joase P+2E+3R răspunzând multiplelor nevoi și preferințe. Preţul pentru vilele verzi cu 2 dormitoare care mai sunt disponibile începe de la 222.000 euro plus TVA. Preţul apartamentelor verzi cu 2 camere începe de la 112.000 plus TVA.
Peste 300 de locuințe verzi Amber Forest au fost deja vândute.

Prima suburbie verde din România, Amber Forest, cuprinde peste 500 vile verzi şi 200 apartamente verzi, dezvoltate pe 31 de hectare, cu doar 15% din suprafață construită, având cel mai mic coeficient de utilizare a terenului.

Suburbia va avea infrastructură completă, de înaltă calitate, şcoală, grădiniţă şi afterscool, cu peste 5.3 hectare pentru parcuri și spații verzi, terenuri şi săli de sport, piste de alergare şi biciclete, spa şi sală de fitness, supermarket, piaţă, brutărie, restaurante, cafenea, farmacie, policlinică, spaţiu de co-working cu săli de conferinţe, precum şi acces direct la pădurea Băneasa, cea mai mare pădure din jurul municipiului Bucureşti.

Locuinţele Amber Forest sunt primele locuinţe din România care respectă standardul energetic NZEB, impus de Uniunea Europeană începând cu 2021. Fiind clădiri eficiente energetic, şi în acelaşi timp construcţii de calitate, durabile, care integrează tehnologii de ultimă generaţie şi smart home, locuinţele Amber Forest sunt accesibile prin creditul ipoteca verde, un credit special conceput de către instituţiile financiare pentru a susţine achiziţia vilelor şi apartamentelor verzi, eficiente energetic.