Informare despre stadiul construcției – 10 iunie 2022

Autor 10 iunie, 2022septembrie 20th, 2022

Comunitatea noastră este din ce în ce mai mare, iar acum suntem peste 350 de membrii fondatori ai Amber Forest!

Stadiul construcției

Cei 3 antreprenori generali, EREN, MELSAM CONSTRUCTION și BRITT STRUCTURES, au avansat lucrările, iar în prezent sunt în diferite stadii de execuție peste 55 de vile în cadrul primei suburbii complete, sustenabile din România.

Status autorizații:

  • Faza 1,  Etapele 2 și 3:
   În acest moment, au fost obținute majoritatea certificatele de urbanism, precum și avizele și studiilor necesare de la autoritățile responsabile, în vederea pregătirii dosarului pentru autorizația de construcție. Se așteaptă obținerea avizului de Agenția de Protecție a Mediului Ilfov.
   Toată documentația pentru obținerea autorizației de construcție este pregătită, iar în momentul în care va fi obținut și ultimul aviz de la Agenția de Protecție a Mediului Ilfov, va fi depus dosarul la Primăria Comunei Tunari.
  • Faza 1, Etapa 4:
   În acest moment, au fost obținute certificatele de urbanism, precum și cea mai mare parte a avizelor și studiilor necesare a fi obținute de la autoritățile responsabile, în vederea pregătirii dosarului pentru autorizația de construcție.
Se lucrează în continuare pentru obținerea celorlalte avize și se estimează obținerea acestora până la finalul lunii iunie.

Acest proces este realizat și pentru apartamentele dezvoltate în cadrul complexului.

În acest moment, au fost obținute majoritatea certificatele de urbanism, precum și avizele și studiilor necesare de la autoritățile responsabile, în vederea pregătirii dosarului pentru autorizația de construcție. Se așteaptă obținerea avizului de la Autoritatea Națională Apele Române.

Toată documentația pentru obținerea autorizației de construcție este pregătită, iar în momentul în care va fi obținut și ultimul aviz de la Autoritatea Națională Apele Române, va fi depus dosarul la Primăria Comunei Tunari.

  • Faza 2:
   A fost depusă documentația pentru obținerea certificatelor de urbanism la Primăria comunei Tunari.
   După ce vor fi obținute, echipa de arhitecți a companiei va lucra la documentațiile pentru obținerea tuturor avizelor și studiilor necesare de la autoritățile responsabile, în vederea pregătirii dosarului pentru autorizația de construcție.

Accesul interzis în șantierul Amber Forest

De asemenea, dorim să vă informăm pe această cale că accesul în cadrul șantierului Amber Forest este interzis persoanelor neautorizate. Așa cum v-am obișnuit, vă vom ține la curent cu informații despre progresele proiectului, prin intermediul newsletter-ului, iar echipa de vânzări a companiei, vă stă cu drag la dispoziție pentru a vă răspunde tuturor întrebărilor.

Noi zone de vânzare

Pe măsură ce tot mai mulți membri se alătură comunității noastre, deschidem noi zone de vânzare. Regăsiți aici harta actualizată a proiectului, în care sunt marcate zonele disponibile pentru vânzare.

Comentarii