Informare despre stadiul construcției – 7 iulie 2022

Autor 07 iulie, 2022septembrie 20th, 2022

Ne bucurăm să ne fiți alături, pas cu pas, în construcția primei suburbii complete, Amber Forest, și să vă transmitem periodic informații legate de evoluția lucrărilor din cadrul proiectului.

Stadiul construcției

 • Cei 3 antreprenori generali, EREN, MELSAM CONSTRUCTION și BRITT STRUCTURES au avansat lucrările, iar în prezent sunt în diferite stadii de execuție 141 de unități în cadrul primei suburbii complete, sustenabile din România.
 • Compania EREN a demarat lucrările pentru 53 de vile.
 • Compania MELSAM CONSTRUCTION pentru 47 de vile.
 • Compania BRITT STRUCTURES a început lucrările pentru primele 40 de apartamente din clădirile C1 și C2 și pentru încă 1 vilă din cadrul proiectului.

Status autorizații:

  • Faza 1,  Etapele 2 și 3:
   Au fost obținute autorizațiile de construire pentru 191 de locuințe verzi.
  • Faza 1, Etapa 4:
   În acest moment, au fost obținute majoritatea certificatelor de urbanism, precum și avizele și studiile necesare de la autoritățile responsabile, în vederea pregătirii dosarului pentru autorizația de construcție. Se așteaptă obținerea avizului de la Agenția de Protecție a Mediului Ilfov.
   Toată documentația pentru obținerea autorizației de construcție este pregătită, iar în momentul în care va fi obținut și ultimul aviz de la Agenția de Protecție a Mediului, va fi depus dosarul la Primăria Comunei Tunari și estimăm obținerea la finalul acestei veri.

Au fost obținute autorizațiile de construcție pentru apartamentele C1, C2 și C3.

  • Faza 2:
   Au fost obținute certificatele de urbanism. Echipa de arhitecți a companiei Alesonor lucrează la pregătirea documentațiilor necesare pentru obținerea avizelor și studiilor necesare de la autoritățile responsabile, în vederea pregătirii dosarului pentru autorizația de construcție.

Comentarii