AMBER FOREST

CONCEPT

Conceptul Amber Forest

Bine ați venit acasă!

Ne bucurăm să vă întâmpinăm!

Locuinţa dvs. din prima suburbie completă din România vă așteaptă.

Sunteți pe cale să explorați cea mai atent planificată și bine organizată comunitate, cu infrastructură la standarde ridicate și facilități complete.

Sunteți pe cale să aflați cum se simte cu adevărat să trăiți într-una dintre cele 700 de locuinţe verzi (vile verzi și apartamente verzi), care vor beneficia de o infrastructură completă, de înaltă calitate și de o zonă dedicată familiei – școală, grădiniță și afterschool, parcuri de 5.3 hectare și zone verzi pentru recreere, terenuri de sport, spa și săli de fitness, supermarket, piață și brutărie, restaurante și cafenele, policlinică, farmacie, hub cu birouri, precum și acces direct la Pădurea Băneasa cea mai mare pădure din jurul Bucureștiului.

Sunteți pe cale să descoperiți un nou concept de viață. Lângă pădure. Atât de aproape de natură încât îi puteți simți texturile verzi și să vă încărcaţi în fieare zi cu vibrațiile sale proaspete. O comunitate vie, unică, cu care aţi rezonat instantaneu.

Sunteți pe cale să faceți cea mai bună investiție pentru dumneavoastră și familia dvs! Și suntem siguri că într-o zi, într-un viitor nu atât de îndepărtat, decizia dvs. inteligentă îi va face pe copiii să vă mulțumească.

De luni până duminică
acasă, fericiți

Acum, că sunteți aici, avem o zi întreagă la dispoziție. Să o petrecem împreună!

7:30 am – Ne trezim în Amber Forest, hai să alergăm în pădure!

Viitoarea vaostră casă este situată chiar lângă cea mai mare pădure a Bucureștiului, în Pipera – Tunari, o zonă care oferă cele mai bune căi de acces către centrul orașului, datorită celor 4 drumuri din apropiere, dar și a autostrăzilor finalizate recent (DN1, A3, Piperi- Tunari, șoseaua de centură).

Sunteți foarte bine conectaţi la orice: zona de birouri a Bucureștiului, transportul public, centre comerciale (Baneasa Shoppind City etc), supermarket-uri Lidl / Mega Image, centre sportive, de recreative și de agrement (WorldClass, Therme, cafenele și restaurante), școli și grădinițe private şi publice etc

Jogging prin câteva detalii

  • 1 km deschidere către pădure
  • Doar 15% din teren este construit; 85% din teren este ocupată de spații verzi și publice (parcuri, zone verzi, grădini private, terenuri de sport, locuri de joacă, alei pentru biciclete şi piste de alergare, drumuri mari generoase, parcare suficientă etc.)
  • Peste 75.000 de copaci și plante
  • Drumuri mari care se extind prin alei de plimbare și zone verzi generoase în fața fiecărei case
  • 4 km de alei pentru jogging și piste pentru bicicletă
  • Locuri suficiente de parcare (vilele dispun de câte 2 locuri și parcare pentru vizitatori)

8:30 am – Copiii merg la școală pe jos

3 hectare pentru grădiniță și școală, terenuri sportive şi parc pentru școală

Și da, sunt la o distanță de mers pe jos de casă!

9:00 am – Dimineaţa acasă

Priviţi în jur.

Locuiţi într-o casă inteligentă și eficientă din punct de vedere energetic (*care respectă standardele NZEB, impuse de Uniunea Europeană începând cu 2020), cu un design modern, bioclimatic.

O construcție de calitate, eficientă din punct de vedere energetic, sporind în același timp confortul și protejând sănătatea familiilor care locuiesc aici. Aveți o vilă de înaltă calitate, care integrează cele mai avansate soluții tehnologice, asigurând spațiu, intimitate și confort, adaptată preferințelor şi nevoilor voastre (zone de zi și noapte perfect echilibrate, suficientă lumină naturală, spații de depozitare suficiente, priveliște verde).

Aceasta este casa visurilor dumneavoastră!

10:00 am- Luaţi o cafea la cafeneaua dvs. preferată

Există o zonă comercială atractivă în aer liber, cu cafenele, restaurante, magazine, piaţă, și locuri de divertisment care te așteaptă.

Deci? Cum vă place cafeaua?

12:00 pm – Vă întâlniţi prietenii pentru prânz la o terasă în aer liber, liniștită și confortabilă

Poftă bună!

Oh, și dacă se întâmplă să primiți un e-mail important și aveți ceva de lucru, puteţi vizita Hub-ul.

Este hotspotul perfect pentru a lucra în linişte!

14:30 pm – Cumpărături la supermarket

Aveţi tot ce vă este necesar la o distanță mică. Puteţi folosi mașina hybrid dacă aveţi prea multe lucruri de cumpărat.

18:00 pm – Mergeţi cu copiii în parc sau la locul de joacă

Este totul în siguranță. În plus, aveţi șansa de a va întâlni vecinii și pe copiii acestora.

19:30 pm – Mergeţi la tenis

Sau baschet. Aveţi aici diferite terenuri de sport şi suficient spațiu pentru a practica orice sport.

21:00 pm – Luaţi cina la unul dintre restaurantele din suburbie

Comunitatea Amber Forest, cel mai probabil, vă va invita să sărbătoriți prima zi în Amber Forest. Felicitări pentru decizia inteligentă!

Tipuri de locuinţe

Locuinţele Amber Forest au un design modern cu tehnologii inteligente integrate care permit economii semnificative de energie și la costurile de întreținere. Peste 20 de tipuri de vile și apartamente verzi sunt concepute pentru a satisface mai multe preferințe și nevoi de spațiu și buget.

Află mai multe

Finanțare

Eficiente din punct de vedere energetic și construite la standarde de înaltă calitate, casele și apartamentele verzi Amber Forest sunt considerate investiții sigure de către instituțiile financiare, calificându-se pentru Ipoteca Verde creată special pentru proiecte verzi rezidențiale.

Află mai multe

Comunitate

Comunitatea completă Amber Forest vă oferă posibilitatea de a avea relații echilibrate cu familia, prietenii și vecinii care împărtășesc aceleași valori și cu care puteți petrece timp de calitate pe zonele sociale.

Află mai multe