AMBER FOREST

APARIȚII ÎN PRESĂ

Media

Alesonor investește 42 de milioane de euro în prima fază din proiectul Amber Forest

„Am investit aproximativ trei ani în designul suburbiei, al facilităților și al tipurilor de locuințe, integrând feedbackul și solicitările clienților. La cererea clienților, am creat peste 20 de tipuri de vile verzi, cu dimensiuni diferite, începând cu două dormitoare, pe care, de exemplu, nu le proiectasem inițial, și am proiectat și apartamente verzi. Clienții pentru vilele de două dormitoare și pentru apartamente sunt în general cupluri tinere care încă nu au nevoie de mai mult spațiu”, ne-a mai declarat Skouras.

Economica.net
11 Martie 2021
Media

Alesonor planifică o extindere de 100 milioane de euro lângă București

Prima suburbie verde din România, Amber Forest, cuprinde peste 500 vile verzi şi 200 apartamente verzi, dezvoltate pe 31 de hectare, cu doar 15% din suprafață construită, având cel mai mic coeficient de utilizare a terenului.

Property Forum
10 Martie 2021
Media

Dezvoltatorul imobiliar Alesonor primește PUZ pentru un proiect rezidențial verde de 110 milioane EUR în nordul Bucureștiului

Alesonor, un dezvoltator imobiliar fondat de investitori greci cel mai bine cunoscut pentru construirea proiectului rezidențial verde Amber Gardens din nordul Bucureștiului, a obținut PUZ pentru un nou proiect - Amber Forest.

Romania Insider
10 Martie 2021
Media

Alesonor, dezvoltatorul Amber Gardens, extinde comunitatea verde și obține PUZ-ul pentru Amber Forest, prima suburbie completă din România

Alesonor, dezvoltatorul complexului rezidențial verde Amber Gardens, a obținut PUZul pentru prima suburbie completă – Amber Forest. Prima suburbie verde din România, Amber Forest, cuprinde peste 500 vile verzi şi 200 apartamente verzi, dezvoltate pe 31 de hectare, cu doar 15% din suprafață construită, având cel mai mic coeficient de utilizare a terenului.

Business Press
09 March 2021
Media

Prima suburbie verde din România se dezvoltă lângă București. Include peste 500 de vile și 200 de apartamente

Suburbia Amber Forest va avea infrastructură completă, de înaltă calitate, şcoală, grădiniţă şi afterscool, cu peste 5.3 hectare pentru parcuri și spații verzi, terenuri şi săli de sport, piste de alergare şi biciclete, spa şi sală de fitness, supermarket, piaţă, brutărie, restaurante, cafenea, farmacie, policlinică, spaţiu de co-working cu săli de conferinţe, precum şi acces direct la pădurea Băneasa, cea mai mare pădure din jurul municipiului Bucureşti.

CPI
09 Martie 2021
Media

Alesonor extinde comunitatea verde şi obţine PUZ-ul pentru Amber Forest

Amber Forest este dezvoltat în zona Tunari, care prezintă multiple avantaje din punct de vedere investițional față de alte zone rezidențiale din nord: Tunari este singura zonă rezidenţială din nordul oraşului Bucureşti care are acces rapid către centura orașului, DN1, şoseaua Pipera-Tunari, autostrada A3 şi aeroportul Henry Coandă. Infrastructura în dezvoltare, reţeaua de utilităţi deja existentă, plan urbanistic şi taxele reduse pentru clădirile rezidenţiale verzi în comuna Tunari, transportul în comun, extinderea centrelor de afaceri din Nord, rețeaua de școli și grădinițe apreciate, atât publice cât şi private, centre de recreere, pădurea Băneasa aflată în vecinătate, demonstrează potenţialul de dezvoltare pe termen lung al zonei şi sunt indicii pentru creşterea valorii investiţiilor.

Bursa
09 Martie 2021
Media

Alesonor lansează Amber Forest, prima suburbia verde din România

Dezvoltat la 14 km de Piaţa Victoriei, pe o suprafaţă de 31 de hectare, Amber Forest va avea o deschidere de aprox. 1 km la pădurea Băneasa și se remarcă printr-un masterplan unic: cu 85% teren liber de construcții, proiectul are cel mai mic coeficient de utilizare a terenului, fiind dominat de spaţii verzi şi clădiri joase.

Romania Journal
09 Martie 2021
Media

Alesonor extinde comunitatea verde și obține PUZ-ul pentru Amber Forest, prima suburbie completă din România

„Cu Amber Gardens am revoluţionat modul în care este construită o casă, iar acum intenţionăm să revoluţionăm modul în care este dezvoltată o comunitate. O comunitate completă îți oferă oportunitatea să ai relații echilibrate cu familia, prietenii, vecini care împărtăşesc aceleaşi valori şi cu care poți petrece timp liber pe terenurile de sport sau în parc cu copiii. Ne bucurăm că putem oferi posibilitatea unui nou stil de viaţă într-o comunitate completă, unui număr cât mai mare de familii”, a continuat Alex Skouras Managing Partner Alesonor.

Business-Review
09 Martie 2021
Media

Grecii de la Alesonor au PUZ pentru un proiect rezidenţial cu peste 700 de locuinţe în zona Tunari din nordul Capitalei

Alesonor, compania de dezvoltare imobiliară care a ridicat proiectul de locuinţe de lux Amber Gardens, a obţinut aprobarea planului urbanistic zonal (PUZ) pentru proiectul Amber Forest, care urmează să fie construit în zona Tunari din nordul Capitalei, în urma unei investiţii estimată la 110 mil. euro.

Ziarul Financiar
09 Martie 2021
Media

Dezvoltatorul imobiliar Alesonor, care a realizat complexul de case pasive Amber Gardens, extinde proiectul cu o nouă etapă, rezultatul unei investiţii de 110 milioane de euro

„Prelungim pădurea, aducând-o în mijlocul ecosistemului pe care îl dezvoltăm, la doar 14 km de Piaţa Victoriei. Pe lângă facilităţile necesare unei comunităţi complete – şcoală, grădiniţă, policlinică, supermarket, restaurante, co-working hub - avem 5.3 hectare pentru parc şi zone verzi, locuri de joacă, terenuri de sport, piste de biciclete şi alergare. De asemenea, vom planta peste 75.000 de copaci şi arbuşti în interiorul suburbiei Amber Forest.”, a declarat Alex Skouras Managing Partner Alesonor.

Business Magazin
09 Martie 2021
Media

Suburbia Amber Forest cuprinde 85% de teren liber de construcții

Prima suburbie verde din România, Amber Forest, cuprinde peste 500 vile verzi şi 200 apartamente verzi, dezvoltate pe 31 de hectare, cu doar 15% din suprafață construită, având cel mai mic coeficient de utilizare a terenului.

Forbes România
09 Martie 2021