ALESONOR, Dezvoltatorul Amber Forest

De peste 20 ani, Alesonor investește în proiecte imobiliare de succes în România, inclusiv în proiecte comerciale și industriale, dar având ca principal obiectiv dezvoltarea proiectelor rezidențiale eficiente energetic.

Alesonor a dezvoltat cu succes următoarele proiecte rezidențiale în București: Clover Residence, Magnolia Residence, Ivy Office Residence, Almond Tree Residence, Amber Gardens.

Amber Gardens a câștigat 18 premii pentru eficiență energetică, design, responsabilitate pentru mediu etc.

Unul dintre diferențiatorii Alesonor pe piața dezvoltatorilor este echipa sa de 360​​°, care include arhitecți, ingineri, constructori, manageri de proiect, experți financiari, analiști de piață, specialişti de vânzări, marketing și PR care au fost implicați în proiectarea primei zone suburbane verzi din România timp de peste 3 ani.

Pionier în dezvoltarea locuinţelor verzi, eficiente din punct de vedere energetic și având proiecte multi-premiate atât pentru design, cât și pentru inovație, Alesonor a devenit cel mai important dezvoltator de vile verzi din România.

Echipa Alesonor este invitată la evenimentele din industrie organizate de cele mai importante publicaţii şi organizaţii mass-media din România: Forbes, Ziarul Financiar, Wall-Street, Business Review și multe altele, fiind un promotor al clădirilor verzi, eficiente din punct de vedere energetic.

Alesonor face parte dintr-un grup de companii de succes care acoperă mai multe domenii: imobiliare, telecomunicații, dezvoltare rezidenţială, retail de lux, sport etc.

DEZVOLTATOR

VIZIONAR

Ani de experienţă

20

M2 dezvoltați

110000

Spotlight

Primul complex rezidenţial verde în România

Vezi proiectul

Alesonor face parte dintr-un grup de companii

cu cifră de afaceri anuală de peste 50 de milioane EUR, care operează pe mai multe segmente de piață precum telecomunicații, tehnologii inovatoare, imobiliare, wellness, sport și retail de lux.

Descoperă Amber Gardens

Amber Gardens cuprinde vile verzi, eficiente energetic. Ansamblul are un design modern, unitar întregului complex şi o construcţie de calitate, care protejează în acelaşi timp sănătatea, cât şi natura.

Amber Gardens este singurul complex rezidențial din România cu vile care a primit certificarea “Casă Verde” acordată de către Romania Green Building Council (RoGBC) şi care demonstrează că pot fi atinse deja standardele energetice impuse de Uniunea Europeană pentru 2020, la care România este aliniată.

Complexul este vândut în proporţie de 100% şi este deja locuit de o comunitate de oameni cu valori similare.

Datorită solicitărilor în număr mare, Alesonor extinde complexul Amber Gardens şi lansează suburbia Amber Forest.

Locuinţele Amber Gardens şi Amber Forest sunt considerate investiţii sigure de către instituţiie bancare, iar achiziţia lor este facilitată prin ipoteca verde, un produs financiar ce aduce economii substanțiale la rata lunară faţă de creditul imobiliar standard.

Tipuri de locuinţe

Locuinţele Amber Forest au un design modern cu tehnologii inteligente integrate care permit economii semnificative de energie și la costurile de întreținere. Peste 20 de tipuri de vile și apartamente verzi sunt concepute pentru a satisface mai multe preferințe și nevoi de spațiu și buget.

Află mai multe

Finanțare

Eficiente din punct de vedere energetic și construite la standarde de înaltă calitate, casele și apartamentele verzi Amber Forest sunt considerate investiții sigure de către instituțiile financiare, calificându-se pentru Ipoteca Verde creată special pentru proiecte verzi rezidențiale.

Află mai multe

Comunitate

Comunitatea completă Amber Forest vă oferă posibilitatea de a avea relații echilibrate cu familia, prietenii și vecinii care împărtășesc aceleași valori și cu care puteți petrece timp de calitate pe zonele sociale.

Află mai multe