FINANCING

O INVESTIȚIE PE TERMEN LUNG

Certificarea Casă Verde și Creditul Ipoteca Verde

Locuinţele Amber Forest sunt calificate să primească certificarea „Casă Verde”, acordată de Romania Green Building Council (RoGBC).

Eficiente din punct de vedere energetic și construite la standarde de înaltă calitate, locuinţele Amber Forest sunt considerate investiții sigure de către instituțiile bancare, calificându-se pentru o ipotecă special creată pentru proiecte rezidențiale verzi – Ipoteca verde..

Casele verzi oferă economii substanțiale la costurile cu energia și asigură calitate, sănătate și confort ca beneficii suplimentare în comparație cu locuinţele standard disponibile pe piață. O certificare independentă oferă cumpărătorilor o garanție cu privire la modul în care a fost construită casa pentru a atinge aceste standarde ridicate de durabilitate”, A declarat Monica Ardeleanu, director executiv, RoGBC.

Finanțare Amber Forest

Locuinţele Amber Forest pot fi achiziționate prin diferite modalităţi financiare: tranşe diferite pe care le decidem împreună în funcție de termenele de livrare şi nevoile dvs. sau / și prin ipoteca verde.

Dacă aveți nevoie de creditul Ipoteca Verde, vă putem pune în legătură cu consultanți financiari terți.

Tipuri de locuinţe

Locuinţele Amber Forest au un design modern cu tehnologii inteligente integrate care permit economii semnificative de energie și la costurile de întreținere. Peste 20 de tipuri de vile și apartamente verzi sunt concepute pentru a satisface mai multe preferințe și nevoi de spațiu și buget.

Află mai multe

Comunitate

Comunitatea completă Amber Forest vă oferă posibilitatea de a avea relații echilibrate cu familia, prietenii și vecinii care împărtășesc aceleași valori și cu care puteți petrece timp de calitate pe zonele sociale.

Află mai multe

Conceptul Amber Forest

Casa ta din prima suburbie verde din România te așteaptă. Ești pe cale să explorezi cel mai atent planificat și bine organizat proiect imobiliar, cu infrastructură completă și facilități complete.

Află mai multe