Ecosistemul Amber Forest

Amber Forest  este prima suburbie completă din România, cu infrastructură la standarde ridicate și facilități complete: 700 de locuinţe verzi (vile verzi și apartamente verzi), școală, grădiniță și afterschool, 5.3 hectare pentru parcuri și zone verzi pentru recreere, terenuri de sport, spa și săli de fitness, supermarket, piață și brutărie, restaurante și cafenele, policlinică, farmacie, hub pentru birouri, precum și acces direct la Pădurea Băneasa, cea mai mare pădure din jurul Bucureștiului.

Ai vrea să ni te alături? Contactează-ne astăzi!

Amber Forest Ecosistem

Amber Forest Agora

Va fi construit pe o suprafață de 42.000 mp și va include: o gamă largă de facilități sportive și de agrement dezvoltate pe o suprafață de 12.000 mp (terenuri de tenis, padel, baschet, piscină pentru relaxare, piscină semi-olimpică, un centru spa și o sală de fitness), școală, grădiniță și afterschool pe un teren de 15.000 mp, cinema în aer liber, zona comercială cu 7.000 mp utili pentru cafenele, restaurante, piață, supermarket, brutărie și magazine, hub pentru birouri, servicii medicale, peste 500 de locuri de parcare.

Luarea unei decizii inteligente astăzi îi va face pe copiii dvs. să vă mulțumească mai târziu pentru:

  • Locuinţă lângă natură într-un mediu curat, cu aer proaspăt, într-o comunitate care împărtășește valori similare, cu oameni preocupați de calitatea vieții, de confortul casei lor personale, care doresc să își crească copiii în mijlocul naturii, într-o suburbie atent planificată
  • 20 de tipuri diferite de case și apartamente verzi cu design bioclimatic
  • 1 km deschidere spre pădurea Băneasa
  • peste 75.000 de copaci și plante în suburbie
  • 85% teren dedicat parcurilor publice, zonelor verzi, grădinilor private, locurilor de joacă, aleilor de alergare și pistelor de bicicletă, terenurilor de sport
  • Drumuri mari extinse prin alei și zone verzi generoase în fața fiecărei case
  • 4 km de alei de jogging și linii de biciclete
  • O mulțime de facilități: eliminarea orelor lungi de transport, apropierea de școlile private și publice asigură faptul că copiii nu petrec ore în trafic, merg pe jos sau cu bicicleta la școala sau grădinița din cadrul proiectului, angajându-se în activități în aer liber etc.

Ai vrea să ni te alături? Contactează-ne astăzi!

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați!

* Planurile, dimensiunile și prețurile sunt doar pentru prezentare și pot suferi modificări. Pentru o ofertă finală exactă, vă rugăm să contactați echipa de vânzări Amber Forest. Dacă aveți nevoie de credite ipotecare, vă conectăm cu consultanți financiari terți.

Găsește-ți CASA

Tipuri de LOCUINȚE

Tipuri de locuinţe

Locuinţele Amber Forest au un design modern cu tehnologii inteligente integrate care permit economii semnificative de energie și la costurile de întreținere. Peste 20 de tipuri de vile și apartamente verzi sunt concepute pentru a satisface mai multe preferințe și nevoi de spațiu și buget.

Află mai multe

Finanțare

Eficiente din punct de vedere energetic și construite la standarde de înaltă calitate, casele și apartamentele verzi Amber Forest sunt considerate investiții sigure de către instituțiile financiare, calificându-se pentru Ipoteca Verde creată special pentru proiecte verzi rezidențiale.

Află mai multe

Comunitate

Comunitatea completă Amber Forest vă oferă posibilitatea de a avea relații echilibrate cu familia, prietenii și vecinii care împărtășesc aceleași valori și cu care puteți petrece timp de calitate pe zonele sociale.

Află mai multe