Informare despre stadiul construcției suburbiei complete Amber Forest – 21 Iulie 2023

Autor 24 iulie, 2023septembrie 12th, 2023

Așa cum v-am obișnuit, vă transmitem prin intermediul acestui email noi imagini din șantierul Amber Forest, dar și o retrospectivă a evenimentelor din ultima perioadă.

EVOLUȚIA PROIECTULUI ÎN IMAGINI

Cei 4 antreprenori generali ai proiectului, EREN CONS, MELSAM CONSTRUCTION, BRITT STRUCTURES și DUAL GENERAL CONSTRUCT au avansat lucrările, iar în prezent sunt în diferite stadii de execuție 281 unități și infrastructura din cadrul primei suburbii complete, sustenabile din România.

*Galeria Foto cuprinde doar o parte din statusul proiectului aflat în desfășurare în  lunile iunie și iulie 2023. Amber Forest fiind în dezvoltare în paralel, este dificil să fie surprinse cu exactitate toate zonele în care sunt în construcție toate locuințele precum și infrastructura.

Vezi mai multe foto

 

INFRASTRUCTURĂ

Au fost finalizate lucrările pentru pavarea drumului secundar aferent lotului 78 și drumului secundar dintre loturile 70 și 73, pe o parte și, pe cealaltă parte, a loturilor 80 și 82.

În prezent, au fost demarate lucrările pentru construirea drumului public de acces din Strada 1 Decembrie.

De asemenea, s-au realizat branșamentele de utilități ale întregului proiect.

 

STATUS AUTORIZAȚII

Faza 1, Etapele 1, 2 și 3: 
Au fost obținute autorizațiile de construire pentru 191 de locuințe verzi.

Faza 1, Etapa 4: 
Au fost obținute autorizațiile de construire pentru 54 de locuințe verzi.

Faza 2:  
Au fost obținute autorizațiile de construire pentru 107 locuințe verzi.

 

REZERVOR APĂ

A fost instalat bazinul de apă potabilă din interiorul gospodăriei de apă, cât și separatoarele de hidrocarburi pentru bazinul de beton de apă pluvială cu o capacitate de 2.500 de m3.

O NOUĂ DISTINCȚIE PENTRU AMBER FOREST

Pasiunea pentru inovație, eforturile întregii echipe Alesonor, de a construi proiecte de impact pe termen lung și comunități sustenabile au fost recunoscute de juriul Romanian Property Awards cu premiul pentru Best Residential Large Scale Development.

Alina Stoicescu, Sales Manager la Alesonor, a fost prezentă la eveniment pentru a primi premiul în numele întregii echipe.