Informare despre stadiul construcției suburbiei complete Amber Forest – 20 septembrie 2022

Autor 20 septembrie, 2022mai 10th, 2023

Ne bucurăm să ne fiți alături, pas cu pas, în construcția primei suburbii complete, Amber Forest. De aceea, vom continua să vă transmitem periodic informații și fotografii reprezentative pentru evoluția lucrărilor din cadrul proiectului.

În același timp, vă reamintim că Alesonor este un dezvoltator cu experiență de peste 19 ani pe segmentul rezidențial de lux din București, specializat în construcția de comunități cu vile eficiente energetic, cu o calitate înaltă a proiectului.

Proiectul se desfășoară conform planului strategic asumat de dezvoltator împreună cu antreprenorii generali și se lucrează în paralel la construcția a 180 unități, precum și la infrastructura proiectului, așa cum veți regăsi informația și mai jos.

*Galeria Foto cuprinde doar o parte din statusul proiectului la data 19.09.2022. Amber Forest fiind în dezvoltare în paralel, este dificil să fie surprinse cu exactitate toate zonele în care sunt în construcție cele 180 unități precum și infrastructura.

Vezi mai multe foto

 

Compania Dual General Construct s-a alăturat dezvoltării suburbiei Amber Forest pentru execuția de drumuri și rețele exterioare.

Astfel, acum avem 4 antreprenori generali: EREN, MELSAM CONSTRUCTION și BRITT STRUCTURES, DUAL GENERAL CONSTRUCT care dezvolta primele 310 case și 60 de apartamente verzi și întreaga infrastructură a proiectului.

Status autorizații:

  • Faza 1,  Etapele 2 și 3:
   Au fost obținute autorizațiile de construire pentru 191 de locuințe verzi.
  • Faza 1, Etapa 4:
   S-a obținut și ultimul aviz necesar de la Agenția de Protecție a Mediului, și a fost depus dosarul la Primăria Comunei Tunari și estimăm obținerea autorizațiilor de construcție în următoarele săptămâni.
  • Faza 2:
   Au fost obținute certificatele de urbanism și s-au depus majoritatea documentațiilor pentru obținerea avizelor și studiilor necesare de la autoritățile responsabile, în vederea pregătirii dosarului pentru autorizația de construcție.

Vă mulțumim că ați ales o locuință Amber Forest, în prima suburbie completă, sustenabilă, construită la cel mai înalt grad de calitate și vă mulțumim pentru înțelegerea că acest demers presupune timp, răbdare și atenție la detalii.

Vă reamintim, de asemenea, că echipa noastră de vânzări este disponibilă pentru a vă răspunde la întrebările suplimentare pe care le aveți, fie telefonic, pe mail sau în cadrul unei întâlniri.