Un nou partener se alătură dezvoltării suburbiei complete Amber Forest – 5 aprilie 2022

Autor 05 aprilie, 2022aprilie 25th, 2023

Încă o companie de construcții s-a alăturat dezvoltării proiectului Amber Forest, alături de BRITT Structures. Compania MELSAM CONSTRUCTION, cu vastă experiență în domeniul construcțiilor, va începe organizarea de șantier pentru a demara lucrările la mijlocul lunii aprilie.


Compania Alesonor, este, de asemenea, în discuții avansate cu a treia companie, care va demara construcțiile la începutul lunii mai.

Traversăm o perioadă instabilă, situația din Ucraina afectând și piața de construcții, prețurile materialelor și forței de muncă crescând în mod accelerat în ultima perioadă, afectând și negocierea contractelor noastre cu furnizorii proiectului. Procesul pentru încheierea unui nou parteneriat pentru dezvoltarea Amber Forest este unul complex prin care ne asigurăm că de fiecare dată noul partener cunoaște țintele înalte pe care le urmărim pentru ca fiecare locuință din interiorul suburbiei complete să fie construită la cele mai înalte standarde de construcție, cu finisaje de calitate, mult mai confortabile, care consumă mai puțin, și, cel mai important, să ofere un stil de viață mai sănătos, intimitate și siguranță.”, a declarat Alex Skouras, Managing Partner al Alesonor

La finalul lunii ianuarie au fost demarate lucrările de construcție pentru primele vile din prima etapă a Fazei 1 iar primele case au fost ridicate și compania Britt Structures avansează lucrările.

Suburbia Amber Forest oferă peste 20 de tipuri de vile începând cu 2 dormitoare și, de asemenea, 14 tipuri de apartamente începând cu 2 camere, în clădiri joase P+2E+3R răspunzând multiplelor nevoi și preferințe. Preţul pentru vilele verzi cu 2 dormitoare care mai sunt disponibile începe de la 222.000 euro plus TVA. Preţul apartamentelor verzi cu 2 camere începe de la 112.000 plus TVA.
Peste 300 de locuințe verzi Amber Forest au fost deja vândute.

Prima suburbie verde din România, Amber Forest, cuprinde peste 500 vile verzi şi 200 apartamente verzi, dezvoltate pe 31 de hectare, cu doar 15% din suprafață construită, având cel mai mic coeficient de utilizare a terenului.
Suburbia va avea infrastructură completă, de înaltă calitate, şcoală, grădiniţă şi afterscool, cu peste 5.3 hectare pentru parcuri și spații verzi, terenuri şi săli de sport, piste de alergare şi biciclete, spa şi sală de fitness, supermarket, piaţă, brutărie, restaurante, cafenea, farmacie, policlinică, spaţiu de co-working cu săli de conferinţe, precum şi acces direct la pădurea Băneasa, cea mai mare pădure din jurul municipiului Bucureşti.

Locuinţele Amber Forest sunt primele locuinţe din România care respectă standardul energetic NZEB, impus de Uniunea Europeană începând cu 2021. Fiind clădiri eficiente energetic, şi în acelaşi timp construcţii de calitate, durabile, care integrează tehnologii de ultimă generaţie şi smart home, locuinţele Amber Forest sunt accesibile prin creditul ipoteca verde, un credit special conceput de către instituţiile financiare pentru a susţine achiziţia vilelor şi apartamentelor verzi, eficiente energetic.