Informare despre stadiul construcției suburbiei complete Amber Forest – 12 aprilie 2023

Autor 12 aprilie, 2023septembrie 14th, 2023

Așa cum v-am obișnuit, vă transmitem prin intermediul acestui email noi imagini din șantierul Amber Forest, dar și o retrospectivă a evenimentelor din ultima perioadă.

EVOLUȚIA PROIECTULUI ÎN IMAGINI 

Proiectul se desfășoară conform planului strategic asumat de către dezvoltator împreună cu antreprenorii generali așa cum veți regăsi informația și în imaginile de mai jos:

*Galeria Foto cuprinde doar o parte din statusul proiectului aflat în desfășurare în luna martie 2023. Amber Forest fiind în dezvoltare în paralel, este dificil să fie surprinse cu exactitate toate zonele în care sunt în construcție toate locuințele precum și infrastructura.

Vezi mai multe foto

 

STATUS AUTORIZAȚII 

 • Faza 1,  Etapele 1, 2 și 3:
  Au fost obținute autorizațiile de construire pentru 191 de locuințe verzi.
 • Faza 1, Etapa 4:
  Au fost obținute autorizațiile de construire pentru 54 de locuințe verzi.
 • Faza 2: 
  Au fost obținute autorizațiile de construire pentru 11 locuințe verzi.

INFRASTRUCTURĂ

Primul strat de asfalt pentru strada principală a suburbiei complete Amber Forest a fost turnat.

Acest drum public tranzitează întreg proiectul pentru a lega Șoseau de Centura București și Strada 1 Decembrie Tunari. Astfel, proiectul Amber Forest va avea acces facil la 4 căi de acces: Strada 1 Decembrie Tunari, DN1, Autostrada A3, Șoseau de Centură București.
 • Drum public categoria a-II-a
 • două benzi de circulație pe sens

 • lățimea totală 20,4 m

 • lățimea fiecarei benzi este de 3.50 m

 • spațiu verde median cu o lățime de 1.0 m

 • spațiu verde de o parte și de alta a străzii cu o lățime de 1.50

 • ‍circulații pietonale de 1.20 m lățime

 • toate utilitățile deja instalate în subteranul drumului: apă; apă pluvială, canalizare, electricitate, gaz, fibră optică

Pentru această porțiune s-au realizat straturile de nisip, balast și balast stabilizat, urmând să fie executate cele 3 straturi de asfalt.

ALESONOR LA CEO NETWORKING FORUM 2023

Alex Skouras, Managing Partner la Alesonor, a fost speaker în cadrul Panelul-ului dedicat pieței Rezidențiale pentru discuții despre cele mai recente evoluții și tendințe din sectorul imobiliar și modalități de a construi un viitor durabil pentru România.

ALEX SKOURAS, MANAGING PARTNER ALESONOR INVITAT ÎN CADRUL CONFERINȚEI ZF TENDINŢE ÎN REZIDENŢIAL ’23, ORGANIZATĂ DE CĂTRE ZIARUL FINANCIAR

ALEX SKOURAS & LEONIDAS ANASTASOPOULOUS, CO-FONDATORI & MANAGING PARTNERS LA ALESONOR, SPEAKERI ÎN CADRUL EVENIMENTULUI SUSTAINABILITY MEETS PROFITABILITY

Evenimentul Sustainability Meets Profitability, ce a avut loc pe 22 martie la Sala Luceafărul din București, a reunit nume importante din businessul românesc și internațional cu scopul de a discuta despre modul în care sustenabilitatea poate aduce beneficii afacerilor locale.

Evenimentul organizat de Romania-Insider.com împreună cu La French Tech România a atras aproape 500 de invitați dornici de a învăța de la experți și de cunoaște alți profesioniști din industrie.

Sustenabilitatea, în prim-plan

În cadrul panelurilor au fost dezbătute subiecte precum durabilitatea componentei de sustenabilitate pentru marii jucători industriali și creșterea gradul de conștientizare a inițiativelor de sustenabilitate, dar au și fost aduse în prim-plan inițiative cu potențial transformator pentru piață.

Alex Skouras a fost speaker în primul panel pentru discuții despre sustenabilitatea în afaceri și modalități de a construi un viitor mai durabil pentru România.

Leonidas Anastasopoulos a împărtășit viziunea companiei Alesonor de a crea proiecte verzi unice care să îmbunătățească stilul de viață al oamenilor, în cadrul unui keynote speech în deschiderea evenimentului.