Informare despre stadiul construcției suburbiei complete Amber Forest – 2 noiembrie 2022

Autor 02 noiembrie, 2022mai 10th, 2023

Lunar vă vom transmite informații și fotografii reprezentative pentru evoluția lucrărilor din cadrul proiectului.

Proiectul se desfășoară conform planului strategic asumat de dezvoltator împreună cu antreprenorii generali așa cum veți regăsi informația și mai jos.

*Galeria Foto cuprinde doar o parte din statusul proiectului aflat în desfășurare în luna octombrie 2022. Amber Forest fiind în dezvoltare în paralel, este dificil să fie surprinse cu exactitate toate zonele în care sunt în construcție toate locuințele precum și infrastructura.

Vezi mai multe foto

 

STADIUL CONSTRUCȚIEI

 • Cei 4 antreprenori generali ai proiectului, EREN, MELSAM CONSTRUCTION, BRITT STRUCTURES și DUAL GENERAL CONSTRUCT au avansat lucrările, iar în prezent sunt în diferite stadii de execuție 179 de unități și infrastructura din cadrul primei suburbii complete, sustenabile din România.
 • Compania EREN a demarat lucrările pentru 51 de vile.
 • Compania MELSAM CONSTRUCTION pentru 67 de vile.
 • Compania BRITT STRUCTURES lucrează în paralel la clădirile C1, C2 și C3 care cuprind 60 de apartamente și pentru încă 1 vilă din cadrul proiectului.

Până la mijlocul lunii noiembrie va fi finalizată structura primei clădiri de apartamente C1.

 

În ceea ce privește infrastructura, s-au finalizat rețelele aferente FAZEI 1 în procent de 40% și s-au început așternerea primelor straturi de balast pentru infrastructura drumurilor secundare.

Status autorizații:

  • Faza 1,  Etapele 2 și 3:
   Au fost obținute autorizațiile de construire pentru 191 de locuințe verzi.
  • Faza 1, Etapa 4:
   Au fost obținute autorizațiile de construire pentru 54 de locuințe verzi.
  • Faza 2:
   Au fost obținute certificatele de urbanism și o mare parte din avize și studiile necesare de la autoritățile responsabile în vederea pregătirii dosarului pentru autorizația de construcție.

Amber Forest, premiul pentru Proiectul Rezidențial al Anului acordat de Real Estate Magazine

În prezența a peste 500 de invitați, pe 19 octombrie 2022, Real Estate Magazine a celebrat cele mai importante companii imobiliare și executivi care au contribuit la dezvoltarea pieței prin produsele și serviciile de înaltă calitate.

Conceptul unic al suburbiei complete Amber Forest a fost desemnat „Proiectul Rezidențial al Anului 2022”, iar trofeul a fost înmânat de organizatori lui Alex Skouras, Managing Partner al Alesonor.

Vă mulțumim că ați ales o locuință Amber Forest, în prima suburbie completă, sustenabilă, construită la cel mai înalt grad de calitate și vă mulțumim pentru înțelegerea că acest demers presupune timp, răbdare și atenție la detalii.

Vă reamintim, de asemenea, că echipa noastră de vânzări este disponibilă pentru a vă răspunde la întrebările suplimentare pe care le aveți, fie telefonic, pe mail sau în cadrul unei întâlniri.