Informare despre stadiul construcției suburbiei complete Amber Forest – 8 decembrie 2022

Autor 08 decembrie, 2022mai 10th, 2023

Așa cum v-am obișnuit, vă transmitem prin intermediul acestui articol noi imagini din șantierul Amber Forest, dar și o retrospectivă a evenimentelor marcante din ultima perioadă.

Evoluția proiectului în imagini
Proiectul se desfășoară conform planului strategic asumat de către dezvoltator împreună cu antreprenorii generali așa cum veți regăsi informația și în imaginile de mai jos:

*Galeria Foto cuprinde doar o parte din statusul proiectului aflat în desfășurare în luna noiembrie 2022. Amber Forest fiind în dezvoltare în paralel, este dificil să fie surprinse cu exactitate toate zonele în care sunt în construcție toate locuințele precum și infrastructura.

Vezi mai multe foto

 

Alex Skouras, Managing Partner Alesonor invitat în cadrul evenimentului #SustainableFutures

Ultimul dialog din cadrul #SustainableFutures SDG 11 – Orașe și comunități sustenabile l-a avut invitat pe Alex Skouras, Managing Partner Alesonor.

Acesta a răspuns întrebărilor lui Ciprian Stănescu, Președinte Social Innovation Solutions, despre viziunea și strategia centurii verzi a Bucureștiului.

Detaliile discuției vor face parte din raportul final care se va lansa luna aceasta.

 

Alesonor la SEE Property Forum 2022

Alex Skouras, Managing Partner la Alesonor, a fost speaker în cadrul  Panelul-ului dedicat pieței Rezidențiale pentru discuții despre cele mai recente evoluții și tendințe din sectorul imobiliar și modalități de a construi un viitor durabil pentru România. Află mai multe.

 

Leonidas Anastasopoulos, Managing Partner Alesonor la #NetZeroPodcast 

Sustenabilitatea este singura opțiune viabilă, iar reducerea amprentei de carbon este soluția pentru construcții sustenabile.

Despre cum putem face asta cu ajutorul materialelor utilizate în cadrul Amber Forest și al parteneriatelor pe întreg lanțul valoric, ne vorbește Leonidas Anastasopoulos, membru fondator și Managing Partner Alesonor în primul episod al Net Zero Podcast realizat de către Holcim România.

Îl puteți asculta aici.

 

Alex Skouras, Managing Partner la Alesonor, în cadrul Podcastului The Concept, într-o discuție cu Daniel Tudor despre locuințele viitorului. Îl puteți asculta aici.