Stadiul construcțiilor suburbiei Amber Forest – 1 Aprilie 2022

Autor 01 aprilie, 2022aprilie 25th, 2023

A doua companie de construcții s-a alăturat dezvoltării proiectului, alături de BRITT Structures.

Compania MELSAM CONSTRUCTION, cu vastă experiență în domeniul construcțiilor, în sectorul rezidențial, va începe organizarea de șantier pentru a demara lucrările la mijlocul lunii aprilie.

Suntem, de asemenea, în discutii avansate cu a treia companie, care va demara construcțiile la începutul lunii mai.

Așa cum știți, traversăm o perioadă instabilă, situația din Ucraina afectând și piata de construcții, prețurile materialelor și forței de muncă crescând în mod accelerat în ultima perioadă, afectând și negocierea contractelor noastre cu furnizorii proiectului.

Procesul pentru încheierea unui nou parteneriat pentru dezvoltarea Amber Forest este unul complex prin care ne asigurăm că de fiecare dată noul partener cunoaște țintele înalte pe care le urmărim pentru ca fiecare locuință din interiorul suburbiei complete să fie construită la cele mai înalte standarde de construcție, cu finisaje de calitate, mult mai confortabile, care consumă mai puțin, și, cel mai important, să ofere un stil de viață mai sănătos, intimitate și siguranță.

După cum vă informam în mesajele anterioare, la finalul lunii ianuarie au fost demarate lucrările de construcție pentru primele vile din prima etapă a Fazei 1 și dorim să vă anunțăm pe această cale că primele case au fost ridicate și compania Britt Structures avansează lucrările.

Mai jos regăsiți un scurt status al autorizațiilor celorlalte etape și faze:   

  • Faza 1,  Etapele 2 și 3:
   În acest moment, au fost obținute toate certificatele de urbanism, precum și avizele și studiilor necesare de la autoritățile responsabile, în vederea pregătirii dosarului pentru autorizația de construcție.
   Dosarul pentru obținerea autorizației de construcție va fi depus la începutul lunii aprilie și se estimează obținerea acesteia la începutul lunii mai.
  • Faza 1, Etapa 4:
   În acest moment, au fost obținute certificatele de urbanism, precum și cea mai mare parte a avizelor și studiilor necesare a fi obținute de la autoritățile responsabile, în vederea pregătirii dosarului pentru autorizația de construcție.
   Se lucrează în continuare pentru obținerea celorlalte avize și se estimează obținerea acestora până la finalul lunii aprilie.
  • Faza 2: 
   A fost depusă documentația pentru obținerea certificatelor de urbanism și se estimează obținerea acestora la începutul lunii aprilie.
   După ce vor fi obținute, echipa de arhitecți a companiei va lucra la documentațiile pentru obținerea tuturor avizelor și studiilor necesare de la autoritățile responsabile, în vederea pregătirii dosarului pentru autorizația de construcție.

  În ceea ce privește infrastructura suburbiei, în această perioadă se depun documentațiile pentru obținerea autorizației de construire pentru drumuri și rețele.