Stadiul construcțiilor suburbiei Amber Forest Aprilie 2024

Autor 30 aprilie, 2024aprilie 30th, 2024

Revenim către voi cu noi imagini surprinse în locuințele primilor rezidenți din Amber Forest și în șantier, dar și cu o retrospectivă a evenimentelor din ultima perioadă.

Așa cum v-am informat în comunicările anterioare, la finalul anului trecut am început să livrăm primele locuințe din Faza 1 a proiectului și în ultimele luni am asistat la bucuria primilor locuitori care s-au îmbarcat în acest nou capitol al vieții lor.

 

Vezi mai multe imagini

*Galeria Foto cuprinde doar o parte din statusul proiectului aflat în desfășurare în luna aprilie 2024. Amber Forest fiind în dezvoltare în paralel, este dificil să fie surprinse cu exactitate toate zonele în care sunt în construcție toate locuințele precum și infrastructura.

NOI RECUNOAȘTERI PENTRU ALESONOR ȘI SUBURBIA AMBER FOREST

EuropaProperty a încheiat cea de-a 19-a ediție anuală a SEE Real Estate Awards la Hotel Intercontinental Athenee Palace din București și suntem bucuroși să anunțăm că am câștigat două trofee:

  • Cel mai bun dezvoltator rezidențial – Alesonor
  • Cel mai bun proiect rezidential – Amber Forest 

 

Romania Construction Forum & Romania ESG Forum, cele două evenimente regionale organizate de Property Forum în București s-au încheiat cu un panel în care Alex Skouras, Managing Partner Alesonor, împreună cu alți lideri din industrie, s-au întâlnit pentru a discuta despre cele mai recente inovații din sectorul imobiliar.

Oferind oportunități suplimentare de networking, evenimentul a fost completat de Spring Networking Party unde a fost lansat TOP-ul celor mai influente 50 de personalități din industria  de real estate.

Suntem încântați și bucuroși că Alex Skouras, cofondator și Managing Partner al Alesonor a fost inclus printre personalitățile marcante din piața locală de real estate.

Detalii aici.

 

Alex Skouras, Managing Partner Alesonor, invitat în cadrul conferinței „ZF tendinţe în rezidenţial ’24, organizată de către Ziarul Financiar pentru discuții despre cele mai recente evoluții și tendințe din sectorul imobiliar și modalități de a construi un viitor durabil pentru România.

La finalul evenimentului, Ziarul Financiar a premiat firmele care au adus o contribuție importantă la dezvoltarea pieței rezidențiale locale în ultimii ani. 

Conceptul unic al proiectului nostru, Amber Forest, a fost premiat cu „Cel mai bun proiect rezidențial”.

 

Profitabilitate și sustenabilitate în cadrul proiectelor rezidențiale, în cel mai recent interviu acordat de către Alex Skouras, Cofondator & Managing Partner Alesonor, în cadrul evenimentului Forbes Forward.

Urmăriți întregul interviu aici.