Stadiul construcțiilor suburbiei Amber Forest Martie 2024

Autor 03 aprilie, 2024aprilie 3rd, 2024

Revenim cu noi imagini din suburbia Amber Forest, o retrospectivă a evenimentelor din ultima perioadă, dar și o serie de fotografii realizate în căminul primilor rezidenți care se bucură de noua lor locuință.

 

Vezi mai multe imagini

*Galeria Foto cuprinde doar o parte din statusul proiectului aflat în desfășurare în luna martie 2024. Amber Forest fiind în dezvoltare în paralel, este dificil să fie surprinse cu exactitate toate zonele în care sunt în construcție toate locuințele precum și infrastructura.

STATUS AUTORIZAȚII

🌿 Au fost obținute autorizațiile de construire pentru 150 locuințe verzi din Faza 2 a proiectului;

🌿 Au fost obținute autorizațiile de drumuri și rețele pentru Faza 2 și reautorizarea Fazei 1;

🌿 A fost demarată procedura de obținere a avizelor pentru dezvoltarea facilităților sportive și de agrement Pescariu Sports & Spa, pentru dezvoltarea Verita International School și pentru zona  AGORA Amber Forest.

ALEX SKOURAS, MANAGING PARTNER ALESONOR INVITAT ÎN CADRUL EVENIMENTULUI SUSTAINABILITY MEETS PROFITABILITY

Ce de-a doua ediție a evenimentul Sustainability Meets Profitability a avut loc pe 22 martie și a reunit nume importante din business-ul românesc și internațional cu scopul de a discuta despre modul în care sustenabilitatea poate aduce beneficii afacerilor locale.

Evenimentul organizat de La French Tech România a atras aproape 400 de invitați dornici de a învăța de la experți și de a cunoaște alți profesioniști din industrie.

 

Sustenabilitatea, în prim-plan

În cadrul panelurilor au fost dezbătute subiecte precum durabilitatea componentei de sustenabilitate pentru marii jucători industriali și creșterea gradului de conștientizare a inițiativelor de sustenabilitate, dar au și fost aduse în prim-plan inițiative cu potențial transformator pentru piață.

Alex Skouras a fost speaker în primul panel pentru discuții despre sustenabilitatea în afaceri și modalități de a construi un viitor mai durabil pentru România.