Stadiul construcțiilor suburbiei Amber Forest – Decembrie 2023

Autor 22 decembrie, 2023decembrie 22nd, 2023

Ne bucurăm să vă anunțăm că luna aceasta am început recepția pentru primele locuințe din Faza 1 a suburbiei Amber Forest, iar primii rezidenți au pășit în noua lor casă.

 

Vezi mai multe imagini

*Galeria Foto cuprinde doar o parte din statusul proiectului aflat în desfășurare în lunile noiembrie și decembrie 2023. Amber Forest fiind în dezvoltare în paralel, este dificil să fie surprinse cu exactitate toate zonele în care sunt în construcție toate locuințele precum și infrastructura.

STADIUL LUCRĂRILOR

În această perioadă lucrăm la finisajele și instalațiile vilelor și apartamentelor din Faza 1 a proiectului și avem în diferite etape de execuție vilele din Faza 2. 

 

A fost obținută, de asemenea, autorizația de construcție pentru drumul public de legătură cu șoseaua de centură a Bucureștiului.

Alături de partenerul nostru, City Garden, plantăm copacii pe străzile suburbiei.

Amber Forest primește distincția
Cea mai bună construcție rezidențială în dezvoltare a anului

Cu ocazia celebrării excelenței în piața de real estate din România, Alesonor a primit recunoașterea din partea Construction and Investment Journal (CIJ), proiectul Amber Forest fiind desemnat Cea mai bună construcție rezidențială în dezvoltare a anului 2023.