Stadiul construcțiilor suburbiei Amber Forest – Octombrie 2023

Autor 02 noiembrie, 2023noiembrie 2nd, 2023

Revenim către voi cu noi informații despre stadiul lucrărilor din cadrul suburbiei complete Amber Forest și cu noi imagini surprinse în șantier, dar și cu o retrospectivă a evenimentelor din ultima perioadă.

O nouă companie de construcții s-a alăturat dezvoltării proiectului, compania ELCO, pentru a accelera lucrările.

De asemenea, au fost demarate lucrările pentru primele vile din Faza 2 a suburbiei Amber Forest.

Vezi mai multe imagini

*Galeria Foto cuprinde doar o parte din statusul proiectului aflat în desfășurare în lunile septembrie și octombrie 2023. Amber Forest fiind în dezvoltare în paralel, este dificil să fie surprinse cu exactitate toate zonele în care sunt în construcție toate locuințele precum și infrastructura.

STADIUL LUCRĂRILOR

Compania Melsam Construction lucrează în prezent la 194 vile verzi după cum urmează:

  • a demarat lucrările pentru 28 de vile (lucrări de infrastructură)
  • execută lucrări pentru 84 de vile din Faza 1 a proiectului la finisaje și instalații (în diferite etape)
  • execută lucrări pentru 24 de vile la nivel de structură din Faza 2 a proiectului
  • execută lucrări pentru 25 de vile la finisaje și instalații
  • finalizează structurile pentru alte 33 de vile

Compania Eren Cons are în diferite stadii de execuție 30 de vile.

Compania Britt avansează cu lucrările pentru 77 apartamente și vile. Lucrează la finisajele finale în blocul C1, finisaje și intalații nivel mediu pentru blocul C2 și a realizat primele lucrări de instalații și finisaje pentru blocul C3. De asemenea, compania execută lucrări de finisaje și instalații pentru 12 vile și au demarat lucrările de structură la alte 5 vile.

Dual General Construct finalizează în următoarele săptămâni lucrările de casetare la canalul ANIF și pregătește terenul pentru dezvoltarea unei zone verzi. De asemenea, compania avansează cu stratul final de finisaj al drumurilor cu pavele.

În același timp, vă reamintim că suburbia verde Amber Forest se dezvoltă în faze până în anul 2026, iar primele vile vor fi livrate până la finalul acestui an.

Pescariu Sports & SPA

Centrul sportiv și zonele de petrecere a timpului liber din cadrul proiectului vor fi dezvoltate pe o suprafață de 12.000 m2 de Pescariu Sports&Spa, companie cu peste 21 de ani experiență în domeniu și va cuprinde la exterior 3 terenuri de tenis, 2 terenuri de padel, o pișcină concepută pentru relaxare și o clădire de 2.000 m2 care va găzdui o piscină semi-olimpică, un centru Spa și o sală de fitness. Mai multe detalii aici.

În acest moment, a fost demarată procedura pentru obținerea Autorizației de construire a zonei de agrement Pescariu Sports & Spa din cadrul suburbiei Amber Forest.

Verita International School & Kindergarten

In cadrul suburbiei oferim acces la un sistem de învățământ de înaltă calitate britanic: încheierea unui parteneriat cu Verita International School pentru dezvoltarea celui de-al doilea campus al Verita în România, în comunitatea Amber Forest. Mai multe detalii aici.
Preconizăm că primul an școlar al Campusului Verita din Amber Forest va începe în septembrie 2026.

🏆 Un nou premiu pentru proiectul Amber Forest 💥

Suntem încântați să împărtășim cu voi toți cea mai nouă recunoaștere a suburbiei complete Amber Forest.
În cadrul evenimentului anual pe care Property Forum Events & News îl dedică liderilor din industria imobiliară românească, suburbia Amber Forest a fost premiată pentru „Cel mai bun concept al anului”.